tirsdag den 30. juni 2009

Seattle

De tre dage vi havde i Seattle var jo lidtnogle vente dage, men vi hyggede os også meget med at være der. Det var skønt at bo det samme sted og ikke skulle køre ret langt. Det var rigtig godt vejr, så vi kunne bade i poolen, når den altså ikke blev lukket pga. babyer, der ikke holdt tæt, adr!
Den første dag mødte vi endnu et dansk par, denne gang fra Sønderjylland. De havde tre børn med, så ungerne nød at lege med dem. Vi voksne fik snakket om bl.a. fælles bekendte hjemme i Danmark, ja verden er lille, i hvert fald Danmark.
Næste dag tog vi en tur ind til Seattle centrum, bl.a. kørte vi forbi to store stadions. Den ene hjemmebanen for Seattle Seahawks, hvor Lasse egentlig gerne ville have været ind og se en kamp. Der var vist mulighed for det, den sidste aften inden vi skulle flyve hjem, men det bliver en anden gang. I centrum var vores størte udfordring jo at finde en parkeringsplads. Det endte da også med, at vi brugte to. Vores bil var lige bred nok til en plads og da den anden danske familie havde fået en parkeringsbøde derinde dagen før, valgte vi at betale for to pladser. Vores mål var Pikes Place Market, som især er kendt for fiksehandlerne, som har et vældigt humør. Der kastes med fisk og bestillingerne råbes at en af de ansatte, hvorefter de andre næsten syngende gentager det. Det var vældig underholdende, men der var også temmelig mange mennesker.

En anden imponerende ting ved markedet var blomsterstandene, hvor der blev solgt store bukketter til hhv. 5, 10 og 15 dollars (28, 56 og 84kr). Hvis ikke det var fordi, vi skulle flyve hjem, havde jeg helt sikkert købt en, de var super flotte. Resten af dagen skulle have været en badedag, men poolen blev lukket lige efter ungerne var hoppet i, pga. de føromtalte utætte babyer, øv, øv. I stedet gik vi igang med at gøre bilen rent udvendigt. Det par, som vi tidligere havde mødt i Canada (fra Thurø), som skulle med samme fly hjem, var også kommet til campingpladsen og var også igang med rengøringen. Kasper inviterede dem på kage og øl, så det fik vi, da vi var nogenlunde færdige med bilerne.
Den sidste dag skulle vi shoppe, de sidte ting, vi gerne ville have med hjem. Campingpladsen havde udpeget et stort indkøbscenter i nærheden, så der brugte vi hele dagen. Der blev købt gaver, sko, nintendospil og en ny kuffert til alle nyanskaffelserne. Først klokken 5 kørte vi retur til campingpladsen, og der kunne vi så gå igang med at pakke og gøre vognen rent indvendig. Det arbejde var lidt mere tidkrævende, end vi måske lige havde regnet med, så først ved halv ettiden kom vi i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar